maanantai 22. huhtikuuta 2013

Intohimona Skräppäys 2013

Olen todella onnellinen että vihdoin ja viimein pääsin osallistumaan Intohimona Skräppäys -tapahtumaan!! Pari aikaisempaa vuotta on mennyt töiden merkeissä, joten pitkäaikainen haave toteutui vihdoin. Ensikertalaiselle kokemus oli hieno ja todella antoisa. Ja tiedän tasan tarkkaan, että ensi vuonna otan pöytäpaikan molemmiksi päiviksi :)

Ainoastaan jäi harmittamaan se, että kun tätä omaa blogihiljaisuutta on kestänyt useampi kuukausi, niin en ole myöskään ehtinyt lukea muiden blogeja. Ja se, että en ole niitä ehtinyt lukea, harmittaa siksi, että olisin voinut käydä moikkaamassa näitä "blogi-tuttuja". Nythän en tietenkään tunnistanut ketään tai jos tunnistin, niin en ollut varma siitä, että oliko se just se blogi mitä ajattelin... Ois vaan pitänyt olla rohkea ja mennä moikkaamaan... Noh, ensi vuonna sitten :)

Sisko toivoi leiskaa hänestä ja miehestään, joten päätin sen tehdä. En kuitenkaan halunnut tehdä tavallista leiskaa, koska se kuitenkin on kupruilla ja vääntyneenä, eikä näin näytä hyvältä esillä. Joten vanha kirja sai toimia leiskan pohjana:


Liimasin noin 5-7 sivua yhteen, jonka jälkeen poistin 4-6 sivua. Tätä jatkoin molemmin puolin niin kauan kunnes olin keskiaukeaman tienoilla. Kirja ei enää mene kiinni, sen verran jämäkät liimailut oli :) Poistin kuvien kohdilta sivuja askarteluveitsellä aika paljon, näin sain kuvat uppoamaan taustaan. Sitten vaan musteita, leimoja, sabluunaa, servettiä, doodlausta, koristeita, siirtokuvia ja lankoja.


Osallistuin myös kahdelle mini-albumi kurssille, jotka olivat mielestäni todella hyviä! En ole tehnyt ikinä yhtään mini-albumia, joten opin paljon. Molemmat ovat vielä kesken, joten ei niistä tällä kertaa enempää.

Lopuksi vielä ISO KIITOS Amalian Miralle, joka jaksoin tapahtuman meidän iloksi järjestää <3

EDIT: Niin, siis tapasinhan mie "tuttuja"!! Oli ihana tavata Jehkotar, Kiala, Anski ja Emmo :) Kiitos Jehkotar ja Kiala seurasta <3 Ja Jehkottarelta ja Anskilta myös hyvät postaukset viikonlopun tapahtumasta blogeissaan!!